Handelsbetingelser

MOCCADELI er en del af LOGOBRANDS
MOCCADELI er et af de brands der ligger under LOGObrands som er specialiseret i at levere forskellige produkter primært indenfor firmatøj, i specialdesign og med firmalogo
. Vi ser en stor fordel for vores forhandlere, i at de kan samle flere af deres opgaver hos os, især fordi der som regel skal firmalogo på de forskellige reklameprodukter.  Derfor har vi valgt at føje flere brands til vores firma, og sidste skud på stammen er MOCCADELI.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra MOCCADELI.com V/LOGObrands. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og MOCCADELI V/LOGObrands. 
Varedeklaration og ingrediensoversigt findes på siden hver produktside.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra MOCCADELI V/LOGObrands side, er denne af vejledende art. MOCCADELI V/LOGObrands indestår for, at varerne opfylder krav til fødevaresikkerhed. Levering/afsendelse af varer fra MOCCADELI V/LOGObrands sker kun på følgende ugedage: mandag, tirsdag og onsdag, idet vi ikke ønsker at fødevarer skal opbevares på en fragtcentral hen over en weekend.
Levering anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS til din adresse eller til en GLS pakkeshop. Husk at hente din pakke hurtigst muligt, da det jo er fødevarer du køber. Større partier på paller, leveres med fragtmand. Leveringstid op til 5 dage afhængig af bestillingstidspunkt. Produkter der skal leveres med egen etiket, vil have op til 2 ugers leveringstid.
Risikoen for varer købt af MOCCADELI V/LOGObrands overgår til dig leveringstidspunktet. Det er din pligt at sikre dig at emballagen er hel, og ikke bære tegn på åbning, eller skader påført under transprt. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra MOCCADELI V/LOGObrands, skal påberåbes straks efter modtagelsen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du omgående rette henvendelse til MOCCADELI V/LOGObrands. Husk at gemme original emballage. Ved reklamation skal der fremsendes fotodokumentation pr. mail af de beskadigede varer og forsendelsesemballagen. Mailen sendes til logobrands@logobrands.dk. Ved tydelige tegn på beskadigelse af forsendelsen, skal der tages forbehold ved modtagelsen: ”modtaget med forbehold”
BEMÆRK, der er IKKE returret eller ombytningsret på fødevarer eller mundbind. Varer købt hos MOCCADELI V/LOGObrands kan kun returneres, såfremt de er behæftet med fejl, og kun efter forudgående aftale.

Hos MOCCADELI kan du bestille dine varer online og betale med VISA, /VISA Dankort. Alle priser i MOCCADELI.com V/LOGObrands er inklusive moms. Er du oprettet som forhandler ser du dine priser excl. moms og fragt. Alle kreditkunder oprettes med vores normale betalingsbetingelser, og overskrides fakturaens forfaldsdag, beregnes 2% i rente pr. påbegyndt måned. Manglende betaling efter forfald kan medføre at sagen overgår til inkasso uden yderligere varsel, med tillæg af omkostninger forbundet hermed.